Njaluk pitakonan lan entuk jawaban: sampean utawa ora





Select your language:
en ru af sq am ar hy az eu be bn bs bg ca ceb ny zh-cn zh-tw co hr cs da nl eo et tl fi fr fy gl ka de el gu ht ha haw iw hi hmn hu is ig id ga it ja jw kn kk km ko ku ky lo la lv lt lb mk mg ms ml mt mi mr mn my ne no ps fa pl pt pa ro sm gd sr st sn sd si sk sl so es su sw sv tg ta te th tr uk ur uz vi cy xh yi yo zu fil he






Sepira kerepe sampeyan ngenteni jawaban ya utawa ora? Sepira kerepe kowe takon pitakonan? Meh saben njaluk sawetara pitakonan saben dina lan kepengin njaluk jawaban kanggo wong-wong mau. Sing luwih kerep, wong-wong dipaksa milih. Ya utawa Ora, iki minangka jawaban utama kanggo pitakonan sing paling akeh. Carane ngerti jawaban sing: ya utawa ora, bakal bener? Yen sampeyan mangu-mangu lan ora bisa milih, banjur wektune ngunjungi situs. Lan temali jawaban sing dipilih: ya utawa ora. Ing situs da-no.ru?lang=jw sampeyan bisa takon apa wae sing bisa dijawab ya, ora. Cara nggunakake situs iki?



Cukup nulis pitakonan sampeyan lan klik tombol "Ask". Sawise sawetara detik, jawaban bakal ya utawa ora. Mesthine, jawabane diwenehi kanthi acak. Lan sampeyan ora bisa ngandel kanthi yakin cara iki. Nanging! Layanan Jawaban YES NO mbantu ngatasi masalah lan nggawe keputusan sing bener. Yen sampeyan nampa NO jawaban, nanging pengin njaluk jawaban sing YES, banjur iki bakal menehi kapercayan. Yen sampeyan pengin njaluk jawaban NO, nanging sampeyan entuk YES, banjur pitakonan sampeyan bakal meksa sampeyan maneh kanggo mikir bab-bab lan njupuk kabeh samesthine keputusan kanggo sampeyan.



Ing kasus apa wae, layanan YES / NO iku kejutan lan bisa mbantu. Senajan jawaban diwenehi kanthi tatanan sacara acak. Lan padha asring salah. Nanging mung sampeyan milih. Situs "YES utawa NO" mbantu mangerteni pilihan sing dipilih: ya utawa ora.
Copyright (c) 2019